FSC® certificering

FSC® er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. En FSC® godkendelse betyder, at der i skoven ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC® en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

FSC® er den eneste globale mærkningsordning til træ, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer som BAT-kartellet og fra virksomheder verden over.

Læs mere om FSC® HER 

PROCYCLEN®

Procyclen® er et certificeret genbrugsmateriale af indsamlet plast fra Europæiske husholdninger. Det springende punkt, i forhold til hvordan vi kan genanvende det sorterede plast, afhænger af hvor gode vi er til at sortere både på cumsumer plan, og efter det er blevet indsamlet. Ved brug af moderne sorteringssystemer er det muligt at få den optimale opdeling, som gør at plasten kan genbruges og bruges til at producere produkter i en høj kvalitet.

Ved at anvende Procyclen® til vores produkter sparer vi op til 50%* drivhusgas-udledning i forhold til ny konventionel fremstillet plastmateriale. *

Ifølge et studie af Fraunhofer Institute UMSICHT foranlediget af INTERSEROH Dienstleistungs GmbH.

Læs mere om Procyclen® HER

Nordisk miljømærkning – SVANEN

Svanemærket og EU-Blomsten er Danmarks officielle miljømærker. De gør det enkelt for dig at vælge de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser.

Målet med miljømærkerne er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Derfor ser miljømærkerne på hele produktets rejse og de miljøproblemer der opstår undervejs – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Læs mere om Svanemærkningen HER

Asthma Allergy Nordic

Allergimærket Den Blå Krans er et internationalt allergimærke, som er velkendt hos de danske forbrugere. Mærket blev grundlagt i Danmark i 1980’erne af patientforeningen Astma-Allergi Danmark. En patientforening, som arbejder for at gøre hverdagen lettere for folk med allergi, høfeber, astma og eksem.

Læs mere om Den Blå Krans HER

AllergyCertified

AllergyCertified-mærket er et dansk baseret allergimærke med internationalt sigte. Mærket kan komme på produkter, der ikke indeholder stoffer, som er kendt for at kunne give allergi eller andre sygdomme, eller kun indeholder allergifremkaldende stoffer i koncentrationer hvor deres rådgivende panel eller EU’s videnskabelig komite vurderer, at det er sikkert.

Læs mere om AllergyCertified HER