Kvalitet for fremtiden

Den bedste måde at skabe en forandring i forhold til at gøre vores forbrugervaner mere bæredygtige, er at gøre det let at skifte til grønnere produkter. Det vil sige, at det skal være nemt at finde alternativer til de konventionel produceret produkter når man er ude at handle. C.C. CHANGE er en serie af produkter, der vil gøre det let at skifte til en grønnere husholdning. Det er kvalitetsprodukter, der er produceret i materialer med fokus på miljø, bæredygtighed og holdbarhed. Produkterne er plastik-fri eller med stærkt reduceret plastforbrug sammenlignet med tilsvarende traditionelle produkter. Find produkterne, hvor du normalt finder dine husholdningsprodukter og til fornuftige priser, fordi det skal være nemt at skifte.

Hvis du vil høre nærmere om, hvor de kan købes eller er du interesseret i at forhandle nogle af vores produkter, så kontakt os HER.

Derfor giver det mening at sortere!

Det er i disse år kommet stor fokus på genanvendelse og den cirkulære tankegang, især når det gælder plast. Vi er alle blevet bevidste om hvor vigtig det er at sortere vores affald, og at der ligger store ressourcer i at gøre det. Men hvad kan det sorterede plast egentligt bruges til?

At købe produkter i genanvendt plast fra husholdningen giver besparelser af både CO2 og af råstofressourcerne. Men samtidig giver det også en personlig tilfredsstillelse at købe produkter i geanvendt plast. Det bliver meget håndgribeligt, hvorfor det er så vigtigt at sortere vores husholdningsaffald, selv om det kan føles lidt besværligt i øjeblikket.

Vi tilbyder en lille serie af husholdningsartikler produceret af højkvalitet genanvendt plast indsamlet fra husholdninger i Europa. Alle produkterne er certificeret, hvilken giver en garanti for at plasten vitterligt er indsamlet fra sorteret husholdningsaffald.

Læs mere om certificeringen HER

Skønhed i hverdagen

C.C.Hansen har udviklet en serie af eksklusive opvaskebørster i forskellige smukke trætyper. Hver børste har et unikt udtryk og farvespil. De er både en nydelse at se på, men også rigtig gode børster at bruge. Børsterne er i høj kvalitet og i et klassisk holdbart design. Med den rette behandling kan du have børsterne i lang tid. Et meget simpelt klimaråd er at købe færre ting, men af bedre kvalitet og passe godt på dem. Det sparer rigtig meget på klimakontoen samtidig med du får lækre produkter, du kan nyde at bruge i lang tid.

Kontakt os gerne, hvis du er interesseret i at høre mere om vores produkter.