Produkter der bare skal virke!

Når man står og vasker op, er det dejligt at lade tankerne flyve, men man kommer meget hurtig tilbage til virkeligheden, hvis opvaskebørsten ikke virker optimalt. C.C. Hansen tilbyder et fast sortiment af produkter til husholdningen med afsæt i rengøringsverdenen. Kvalitetsprodukter til en fornuftig pris, der hverken går på kompromis med holdbarhed eller effektiviteten. Vores produkter skal bare virke, så du kan glemme at du bruger dem.

Alle vores produkter opretholder de standarder, der er krævet. Vi lægger desuden stor vægt på at være en social ansvarlig virksomhed, både i forhold til vores egne og leverandørers medarbejdere, og i forhold til miljøet og samfundet generelt. Vi er medlem af BSCI amfori og tilslutter os derved en fælles code of conduct omkring ansvarlig leverandørstyring. Det betyder vi kontinuerligt arbejder med vores leverandører omkring sociale forbedringer og ansvarlighed.

At købe rengøringsprodukter er nok ikke det, de fleste synes er det mest spændende. Derfor vil vi gerne gøre det let for forbrugeren at vælge. Når man går efter C.C.Hansens let genkendelige røde stribe, ved man at man får et holdbart produkt til en god pris. Så behøver man ikke bruge så lang tid på at tænke over, hvad man skal købe.

De fleste produkter tilbydes i vores tre standard farver. Farver vi har valgt med omhu, så de både er klassiske og tidsvarende.