Måske bare en dråbe i havet…

men havet består af dråber!

Effektiv rengøringssvamp

Med lang holdbarhed

To-sidet rengøringssvamp med lang holdbarhed. Den bløde side er af 100% naturlig cellulose med en skureside af fibre fra sisalplanten. Skurefladen er iblandet PET for at opnå den nødvendige modstandskraft. Halvdelen af den brugte PET er genanvendlig. Det betyder at svampen har en lang levetid og kan bruges igen og igen.

Naturlig cellulose har en høj absorberingsevne og er derfor ideelt som rengøringssvamp. Cellulosesvampen efterlader ingen ridser og kan bruges til alle overflader. Den grove skureflade fjerner effektivt genstridig snavs. Svampen rengøres nemt efter brug stående i opvaskemaskinens glasskuffe eller overhæld med kogende vand.

Svamp: 100% cellulose af træfibre

Skureflade: 50% fibre af sisalplanten, 25% genanvendeligt PET & 25% PET

Samling: Limet – polyurethanlim.

Størrelse: 23 x 4 cm

Sisal (Agave sisalana) er en planteart, der tilhører Asparagaceae-familien. De bladafledte fibre betragtes som blandt de mest kommercielt vigtige plantefibre. Sisalfiberen er meget holdbar, strækbar, stærk og modstandsdygtig over for saltvand. Sisal har et stort fremtidigt potentiale til at fungere som en vedvarende ressource og som sådan at være en del af den globale løsningsplan for at standse klimaændringer. Sisal planter optager  kuldioxid, og affaldet fra sisalfiberforarbejdningsindustrien er fuldstændig bionedbrydeligt og kan anvendes til fremstilling af biogas, dyrefoder og naturlige gødninger.