Køkkenskrubber/Grønsagsbørste

Perfekt når de nyopgravede kartofler skal rengøres

Praktisk lille børsten er i et brugervenligt design, der ligger godt i hånden. Børstens hår er opdelt i to felter. Et felt med unionshår, en blanding af to plantefibre – mexicofibre og bassine. Unionhår er god til den grove rengøring. Derudover et felt med 100% mexicofibre. De er blødere og indeholder kisel, hvilket giver en vis slibende/polerende effekt. Skrubberen er fødevaregodkendt, så den er ideel til rengøringen og afvaskning af f.eks. gulerødder, kartofler eller andre rodfrugter.

Materiale: 100% FSC® certificeret bøgetræ

Børstehår: 50% unionshår & 50% mexicofiber

Størrelse(Bredde) : 13,5 x 4,5 x 4 cm

Træ er et lager af CO2 i skovene og træprodukter er meget ofte det mest klimavenlige materiale at vælge. Det forudsætter dog at træet er dyrket og fældet på lovlig og bæredygtig vis. FSC®-mærket på produkter af træ er din garanti for at du køber bæredygtigt træ.

Læs mere om FSC® HER 

Ud over at man opnår besparelse på CO2 ved at producere i en fornybar resurse, så er produktet også produceret i EU, hvilket betyder en mindre CO2 udledning i forhold til transporten. Da produkter af denne type typisk bliver produceret i Fjernøsten.